Αρχική > Ανακοινώσεις, Αναλύσεις, Δράσεις, Επικαιρότητα - σχολιασμός, Καλέσματα, Προτάσεις, Ψηφίσματα > Η σύγχρονη ελληνική τραγωδία : Η «δημοκρατία» δολοφονείται στην χώρα που γεννήθηκε!* Ψήφισμα – κάλεσμα : » Αφου δεν μπορούν αυτοί , μπορούμε εμείς !»

Η σύγχρονη ελληνική τραγωδία : Η «δημοκρατία» δολοφονείται στην χώρα που γεννήθηκε!* Ψήφισμα – κάλεσμα : » Αφου δεν μπορούν αυτοί , μπορούμε εμείς !»

9 Δεκεμβρίου, 2014 Σχολιάστε Go to comments

D18

 ΨΗΦΙΣΜΑ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ  :

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ : Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ! « ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !»
Μετά την απόρριψη από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου του αιτήματος του Νίκου Ρωμανού να ασκηθεί αναίρεση κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών του Πειραιά έπεσαν και τα τελευταία προσχήματα περί «Δημοκρατικού Κράτους Δικαίου» περί ισονομίας και περί προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων !
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν αφορά μόνο τον Αναρχικό Νίκο Ρωμανό ή μόνο τους υπηκόους του Ελληνικού Κράτους!
Όπως θα ‘πρεπε να γνωρίζουμε όλοι από την «δημόσια και δωρεάν » εκπαίδευση τα σύγχρονα Κράτη κατέχουν το « μονοπώλιο της βίας» ,δηλαδή της εξουσίας μετά από ελεύθερη και αβίαστη παραχώρηση της από τους ελεύθερους πολίτες που αποτελούν τους Λαούς ! Σύμφωνα με το παραπάνω θεώρημα , τα κοινωνικά σύνολα που αποτελούνται από πολίτες που έχουν γεννηθεί ΙΣΟΙ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ,παραχωρούν στο Κράτος το δικαίωμα της ΑΡΧΗΣ (της εξουσίας) με αντάλλαγμα την προστασία από το Κράτος του δικαιώματος της ζωής , της ελευθερίας , της εκπαίδευσης ,της ευτυχίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων γενικότερα !
Αυτό το «Κοινωνικό Συμβόλαιο» (κατά τον Ρουσσώ) σήμερα με επίσημη πράξη της Μνημονιακής Δικτατορίας της Ελλάδας ΚΥΡΡΗΣΕΤΑΙ ΑΚΥΡΟ !
Πραγματικά καμιά από τις υποχρεώσεις του Κράτους δεν τηρούνται πλέον : η Δημόσια (Λαϊκή ) περιουσία ξεπουλιέται για ένα κομμάτι ψωμί , τα εργασιακά δικαιώματα καταπατούνται , και οι κοινωνικές «παροχές- υπηρεσίες» ( υγεία , παιδεία ,κοινωνική μέριμνα και ασφάλιση ) λεηλατούνται και παραχωρούνται σε ιδιωτικές ΚΑΠΙΤΑ-ΛΗΣΤΙΚΕΣ συμμορίες !
Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα.
Στις ΗΠΑ δολοφονούνται καθημερινά έγχρωμοι πολίτες από αστυνομικούς που μένουν ατιμώρητοι ! Οι φυσικοί πόροι και τα ανθρώπινα δικαιώματα λεηλατούνται , το περιβάλλον και η κοινωνική ζωή βιάζονται ! Την ίδια στιγμή οι καπιταλιστικοί πόλεμοι δημιουργούν ατελείωτα πλήθη απελπισμένων προσφύγων που ρισκάροντας την ζωή τους έρχονται στην «πολιτισμένη δύση» για να γίνουν δούλοι των πολυεθνικών εταιρειών και να χρησιμοποιηθούν από την μηχανή εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο ως πρόσχημα της αύξησης του απόλυτου μπαμπούλα της ανεργίας !
Το σύστημα χρησιμοποιώντας μια στρατιά από έμμισθα φερέφωνα «δημοσιογράφους» , δικαστικούς λειτουργούς , τα Μέσα Μαζικής Εθελοδουλίας θέλει να πείσει τους πολίτες των απανταχού κοινωνιών ότι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να γίνουν ΔΟΥΛΟΙ και ΠΟΡΝΕΣ της παγκόσμιας δικτατορίας των πολυεθνικών εταιρειών !
Θα το δεχτούμε ?
Η απάντηση πηγάζει από την ίδια την φύση του Ελεύθερου και Κοινωνικού Ανθρώπου :
Αφού δεν μπορούν εκείνοι , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !
Μπορούμε να κλιμακώσουμε τον αγώνα αλληλεγγύης στα δίκαια αιτήματα του Νίκου Ρωμανού !
Να συνεχίσουμε τις καταλήψεις και να τις επεκτείνουμε σε οικονομικά και διοικητικά κέντρα !
Να μπλοκάρουμε τις μεταφορές και την παραγωγή !
Άμεση γενική απεργία διαρκείας και αποχή από την κατανάλωση !
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !
Η ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ Η ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ !
Η ΕΜΕΙΣ Η Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ !
Εμπρός για την γενικευμένη αυτοδιαχείριση της πανανθρώπινης ελεύθερης κοινωνίας !

Α.Σ.Λ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΟΛΑΩΝ 9/12/14

57a69-autodiaxeirisi

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε