Αρχική > Ανακοινώσεις, Δράσεις, Επικαιρότητα - σχολιασμός > ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ : Παρέμβαση αλληλεγγύης στους προφυλακισμένους διαδηλωτές της 12/2/12 στο Σύνταγμα

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ : Παρέμβαση αλληλεγγύης στους προφυλακισμένους διαδηλωτές της 12/2/12 στο Σύνταγμα

28 Απριλίου, 2012 Σχολιάστε Go to comments

Εκδήλωση Αλληλεγγύης στους στους άδικα προφυλακισθέντες διαδηλωτές της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα στις 12/2, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1/4 στην Πλατεία Αναλήψεως στο πλαίσιο των κοινών δράσεων αλληλεγγύης απο τις λαϊκές συνελεύσεις των γειτονιών της Αθήνας.

Στην εκδήλωση μοιράστηκαν κείμενα συμπαράστασης, έγινε ενημέρωση του κόσμου, μαζέυτηκε ένα χρηματικό ποσό για οικονομική ενίσχυση και στήθηκε μικροφωνική.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ 12/2

Η προκλητική στάση της αστυνομίας στις 12 Φλεβάρη στο Σύνταγμα, απέναντι στη μεγαλειώδη συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων διαδηλωτών με στόχο τη διάλυσή τους, έδειξε πως το κράτος είναι αποφασισμένο να καταστείλει με οποιοδήποτε τρόπο, κάθε προσπάθεια εναντίωσης του λαού, απέναντι στην πολιτική της λιτότητας και της κοινωνικής αδικίας, που τον οδηγεί καθημερινά στην εξαθλίωση και στην καταστροφή.

Σε συνέχεια του εκφοβισμού η ΕΛ.ΑΣ. , για να τρομάξει όλους εμάς και για να σπρώξει κάποιους στη ρουφιανιά, έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των τεσσάρων συλληφθέντων της συγκεκριμένης ημέρας, χωρίς καν την άδεια των φωτογράφων ή των πρακτορείων τους και μάλιστα σαν να ήταν κοινοί εγκληματίες.

Στα πρόσωπα αυτών των άδικα συλληφθέντων, βλέπουμε ο καθένας από εμάς τον εαυτό του, γιατί θα μπορούσαμε να βρισκόμασταν στη θέση τους.

Υποστηρίζουμε το δικαίωμά μας να διαδηλώνουμε και να διεκδικούμε μία καλύτερη ζωή από αυτή που έχουν σχεδιάσει για εμάς κάποιοι λίγοι, που έχουν επωφεληθεί ατομικά και εξακολουθούν να επωφελούνται από την εξαθλίωση των πολλών. Ήδη η τρόϊκα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή δήλωσε ότι οι μισθοί πρέπει να φθάσουν στα 150 Ευρώ.

Καταγγέλλουμε την αναίτια σύλληψη των τεσσάρων πολιτών, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους ίδιους και στις οικογένειές τους που περνούν δύσκολες ώρες και απαιτούμε την άμεση απελευθέρωσή τους.

  Άμεση απελευθέρωση του Παναγιώτη Κ. μέλους της Ανοιχτής Συνέλευσης Κατοίκων Αγ. Παρασκευής καθώς και όλων των άλλων συλληφθέντων.

 Να αποσυρθούν οι κατηγορίες από τους διαδηλωτές που διώκονται άδικα.

 Καταγγέλλουμε τη δημόσια διαπόμπευση.

 Τρομοκράτες είναι αυτοί που εξαθλιώνουν το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

 

 Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ, Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

 

ΙΣΟΤΗΤΑ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

http://protovouliakatoikonvrilission.wordpress.com/

  1. 28 Απριλίου, 2012 στο 1:52 μμ

    Reblogged this on TURBO.

  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε