Αρχική > Ανακοινώσεις, Αναλύσεις, Επικαιρότητα - σχολιασμός, Καλέσματα, Προτάσεις > Έστειλαν με το ΚΤΕΛ τον Νικήτα να πεθάνει ( ΣΥΝΕΧΕΙΑ) : ΕΔΕ συκάλυψης! * Το 401 γεμίζει με φαντάρους απο το Γύθειο !!!

Έστειλαν με το ΚΤΕΛ τον Νικήτα να πεθάνει ( ΣΥΝΕΧΕΙΑ) : ΕΔΕ συκάλυψης! * Το 401 γεμίζει με φαντάρους απο το Γύθειο !!!

ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΕΝΩ ΤΟ 401 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ!
Αναρωτιέται κανείς ποια είναι η αντίδραση της νέας αριστερής κυβέρνησης απέναντι στη δραματικό γεγονός του θανάτου ενός 22χρονου παλικαριού στον ελληνικό στρατό.
Η πολιτική ηγεσία λοιπόν των Καμμένου-Ήσυχου-Τόσκα, που δεσμεύτηκε για ένα διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των φαντάρων, ακολουθεί τις πρόσφατα καταδικαστέες από τον λαό μας μεθόδους των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Παρά τις καταγγελίες των φαντάρων και των γονιών τους για τα όσα συνέβησαν στο ΚΕΝ Σπάρτης, την εγκληματική αμέλεια των στελεχών που προκάλεσε το θάνατο του Νικήτα, η Στρατιωτική Δικαιοσύνη σφυρίζει κλέφτικα…
Η πολιτική ηγεσία που αντιδρά με εξαιρετικό αυτοματισμό όποτε τεθεί συντεχνιακό ζήτημα τον στρατιωτικών όχι μόνο στέκει Αδιάφορη, αλλά «παρατηρεί» τη διεξαγωγή της επιχείρησης συγκάλυψης από μια ακόμη προσχηματική ΕΔΕ.
Δείτε τι σημαίνει ΕΔΕ:
Η Ένορκη Διοικητική Εξέτασης (ΕΔΕ) στο ΚΕΝ Σπάρτης δεν γίνεται από αξιωματικό άλλης, προϊσταμένης, Μονάδας ή Σχηματισμού, αλλά διεξάγεται από αξιωματικό της …ίδιας της Μονάδας!
Συνάδελφοι φαντάροι που κατέθεσαν τη Δευτέρα άκουσαν με έκπληξη τον αρμόδιο αξιωματικό να τους ρωτά αν ο Νικήτας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας στο ΚΕΝ Τρίπολης που είχαν καταταχθεί μαζί του.
Ο αξιωματικός δηλαδή αυτός ξεχνά ότι οι συνάδελφοι του Στρατιωτικοί Γιατροί εξέτασαν τον Νικήτα ξανά και ξανά, κρίνοντας τελικά ότι ήταν υγιής και ότι έπρεπε να υπηρετήσει.
Ο ίδιος επίσης αξιωματικός όχι μόνο γνωρίζει τι συνέβη στο ΚΕΝ Σπάρτης με τον Νικήτα, αλλά θα έπρεπε να ρωτήσει τι συμβαίνει αυτές τις μέρες στο Γύθειο, όπου η αύξηση των ασθενών στρατιωτών θα έπρεπε να είχε προβληματίσει και προκαλέσει την λήψη άμεσα μέτρων.
Είναι ενδεικτικό ότι άλλοι 4 συνάδελφοι σήμερα έφυγαν από τη μονάδα του Γυθείου για το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Ο ένας μάλιστα με λοίμωξη του αναπνευστικού!
Ενώ αρκετοί ακόμη φαντάροι έχουν πάνω από 38 πυρετό.
Ελάχιστοι επομένως είναι οι στρατιώτες που μπορούν να δώσουν υπηρεσίες.
Όμως η διοίκηση της μονάδας βρήκε την λύση και μαζί με το ΓΕΣ θα ανεβάσει τη γνωστή παράσταση «Ταξιαρχική Επιθεώρηση».
Έβαλαν λοιπόν τους φαντάρους, που τρέχουν σαν τρελοί από υπηρεσία σε σκοπιά και φτου από την αρχή, να κάνουν καθαριότητες, να τρίψουν τοίχους γιατί «θα σκάσει ο Ταξίαρχος για επιθεώρηση».
Ο οποίος φυσικά πρέπει να τα βρει όλα εντάξει, να τρίζουν από καθαριότητα.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να αντισταθούν.

Γονείς, διαμαρτυρηθείτε. Μόνο ο κοινός μας αγώνας μπορεί να εγγυηθεί την υγεία και την ζωή των στρατευμένων παιδιών.

************************************

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ : Διαβάστε επίσης και το παρακάτω άρθρο :

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015
Σχολή μαγείρων στο Γύθειο –Αδιαφορία Διοίκησης-στελεχών για την Υγεία των Φαντάρων επεισόδιο Νο 2


Ερωτηματικά δημιουργεί ο θάνατος φαντάρου από το ΚΕΕΜ του Γυθείου
Νέα καταγγελία έφτασε στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων από το στρατόπεδο του Γυθείου λίγες μέρες μετά τον θάνατο του νεαρού φαντάρου.
Το δυστυχές είναι ότι πάλι περιγράφει την αμέλεια των στελεχών εκεί σε ότι αφορά στα θέματα υγείας…
Ποιος θα απαντήσει στα δραματικά ερωτήματα για το θάνατο του 22χρονου Φαντάρου στο ΚΕΝ Σπάρτης;
«Χωρίς καν να έχουμε προλάβει να συνέλθουμε από την τραγική είδηση του θανάτου του συναδέλφου μας Νικήτα, πρέπει να προβούμε σ’ αυτήν την καταγγελία γιατί η κατάσταση στην μονάδα έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Μετράμε δεκάδες αρρώστους οι οποίοι φεύγουν για τα ΣΤΕΠ στην Σπάρτη αφήνοντας πίσω, είτε νέους αρρώστους (για παράδειγμα άλλοι δέκα έφυγαν σήμερα για Σπάρτη) είτε λιγοστούς φαντάρους που πρέπει να βγάλουν το σύνολο των υπηρεσιών χωρίς να πάρουν ανάσα. Μάλιστα σήμερα είναι η πρώτη φορά που έφεραν γιατρό στο στρατόπεδο.


Έξοδοι δεν υπάρχουν καθόλου. Βγαίνουμε μόνο με υπηρεσιακά, για ελάχιστες ώρες, στα κενά των υπηρεσιών που δεν τελειώνουν ποτέ.
Είναι ήδη γνωστό και από παλιές καταγγελίες η κατάσταση αυστηρότητας και των αμέτρητων ποινών που ρίχνουν χωρίς λόγο όλοι οι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί σε εμάς, όμως η υποβάθμιση των ζητημάτων υγείας ,μαζί με την τεράστια πίεση που τρώμε έχουν κάνει την κατάσταση εδώ μια ζωντανή κόλαση ».
Αλήθεια η ηγεσία του υπουργείου Άμυνας και το ΓΕΣ που ήδη χρεώνεται τη Δολοφονική Αμέλεια στην περίπτωση του θανάτου του φαντάρου, γιατί επιτρέπει να συνεχίζεται η κατάσταση αυτή στο Γύθειο;
Τι σκοπό έχουν για τα παιδιά μας;
Δεν τα στείλαμε στο στρατό ούτε για να αρρωστήσουν, ούτε για να κάνουν υπηρεσίες όλη μέρα.
Καλούμε τους φαντάρους να βγουν μαζικά παραπονούμενοι. Οι γονείς να σπάσουν τα τηλέφωνα στο στρατόπεδο για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Να μειωθούν εδώ και τώρα οι υπηρεσίες.
Ερωτηματικά δημιουργεί ο θάνατος φαντάρου από το ΚΕΕΜ του Γυθείου
Ενας 22χρονος φαντάρος που εισήχθηκε την Παρασκευή 13 Μάρτη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο απεβίωσε από πνευμονία στις 18 Μάρτη.
Σύμφωνα με καταγγελίες των φαντάρων που υπηρετούν στην ίδια μονάδα, ο 22χρονος παρουσίαζε συμπτώματα πνευμονίας πολλές μέρες νωρίτερα, αλλά με ευθύνη του στρατοπέδου δεν αντιμετωπίστηκε έγκαιρα. Δε νοσηλευόταν στο ιατρείο γιατί δεν υπήρχε ελεύθερο κρεβάτι, παρά μόνο του δινόταν το ελεύθερο υπηρεσίας για να μένει όλη μέρα στο θάλαμο.
Μάλιστα, δε διατέθηκε ούτε καν ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στην Αθήνα, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, αλλά στάλθηκε με ΚΤΕΛ με τη συνοδεία ενός ακόμα φαντάρου.
Πολλά ερωτηματικά για τις συνθήκες που επικρατούν στο συγκεκριμένο στρατόπεδο δημιουργούν ακόμα οι πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν ακόμα δεκάδες φαντάροι οι οποίοι νόσησαν με παρόμοια συμπτώματα και υπήρξαν καθυστερήσεις στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψή τους.
Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος θα κρατήσει μια από τις 10.000 σημαίες που θα μοιράσει στο Σύνταγμα την 25η Μαρτίου για να την ρίξει πάνω στο φέρετρο του δολοφονημένου από τον Στρατό, Νικήτα.

ΠΗΓΗ / ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ :
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

https://www.facebook.com/antipolemiki

Advertisements
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: