Αρχική > Ανακοινώσεις, Αναλύσεις, Δράσεις, Επικαιρότητα - σχολιασμός, Καλέσματα, Προτάσεις, Πολυμέσα > Fracking : Ice Bucket Challenge with Fracturing fluid ! * Πρόκληση/ πρόσκληση σε 3 Πρωθυπουργούς για μπουγέλωμα με υγρό απο Fracking !!! ( VIDEOS)

Fracking : Ice Bucket Challenge with Fracturing fluid ! * Πρόκληση/ πρόσκληση σε 3 Πρωθυπουργούς για μπουγέλωμα με υγρό απο Fracking !!! ( VIDEOS)

15 Σεπτεμβρίου, 2014 Σχολιάστε Go to comments

Γεια σας.
Το όνομά μου είναι Doru Apostol.
To Ice Bucket Challenge (η πρόκληση του κουβά με τον πάγο) είναι ένα διεθνές κίνημα που ζητά να στρέψει την προσοχή σε μια ασθένεια με προβλέψιμη κατάληξη και για την οποία δεν υπάρχει ακόμη θεραπεία.
Το ξεκίνημα και η εξέλιξη πολλών ασθενειών εξαρτάται πάρα πολύ από το περιβάλλον και τα συστατικά του: νερό, αέρα, χώμα, φυτικές και ζωικές πηγές τροφίμων. Επομένως, θα σας παρουσιάσω τη δική μου εκδοχή: τον Kουβά με Yγρό Fracking.
Θα δωρίσω 100 λέι στον Alexander Popescu, τον οποίο στηρίζω στη δική του προσπάθεια να μεταφέρει στις Βρυξέλλες το μήνυμα να απαγορεύσουν την εξόρυξη με τη μέθοδο fracking και με κυάνιο.
Και θα είναι τιμή μου να μου ρίξει ένα κουβά με νερό και πάγο στο κεφάλι μου.
Οι δικοί μου προτεινόμενοι υποψήφιοι για αυτή την πρόκληση είναι:
– Ο Ρουμάνος Πρωθυπουργός – Victor Viorel Ponta
– O Πολωνός Πρωθυπουργός – Donald Tusk
– Ο Βρετανός Πρωθυπουργός – David Cameron


Και οι τρεις είναι γνωστό ότι υποστηρίζουν την εξερεύνηση για φυσικό αέριο από σχιστόλιθο με την αμφιλεγόμενη τεχνολογία της υδραυλικής ρωγμάτωσης παρά τα επιστημονικά δεδομένα και την αυξανόμενη αντίθεση του πληθυσμού.
Μην έχοντας τα μέσα να προμηθευτώ προσωπικά το υγρό του fracking αφού είναι εμπορικό μυστικό, θα χρησιμοποιήσω μόνο πάγο και νερό.
Εξαιτίας της δικής τους πολιτικής και κοινωνικής θέσης, είμαι βέβαιος ότι αυτοί μπορούν να προμηθευτούν το υγρό του fracking για να ανταποκριθούν στην πρόκλησή μου.
Τα δικά μου αιτήματα είναι να μην υποστεί fracking το περιβάλλον μας η υγεία μας και οι άνθρωποι και να μην μας μετατρέψουν σε μια άλλη Ουκρανία, προς ικανοποίηση της δίψας των πολυεθνικών για κέρδος και φυσικό αέριο.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ FRACKING & ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΓΗ

( Μετάφραση απο τα αγγλικά απο την

Ελένη Μακροζωνάρη )

ΠΗΓΗ / ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ :

 Apostol Doru.
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε