Αρχική > Ανακοινώσεις, Αναλύσεις, Δράσεις, Επικαιρότητα - σχολιασμός, Καλέσματα, Πολυμέσα > Ξύλο στην συγκέντωση αλληλεγγύης στον Παύλου Αντωνόπουλου και στους Σχολικούς Φύλακες ! Η συνταγή του «σηκώνει κεφάλι – κόβει κεφάλι » συνεχίζεται…

Ξύλο στην συγκέντωση αλληλεγγύης στον Παύλου Αντωνόπουλου και στους Σχολικούς Φύλακες ! Η συνταγή του «σηκώνει κεφάλι – κόβει κεφάλι » συνεχίζεται…

Ιανουαρίου 9, 2014 Σχολιάστε Go to comments

Σημείωση της Σύνταξης:

H σύλληψη του Παύλου Αντωνόπουλου, είναι ποιοτική τομή. Ίσως οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί. Στην πραγματικότητα, αυτή η σύλληψη ισοδυναμεί με προσωπική εξόντωση του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι, σύμφωνα με το Νόμο Μανιτάκη στο Μνημόνιο 2, αν συλληφθούν, με το που απαγγελθούν κατηγορίες, ο Εισαγγελέας ενημερώνει αυτόματα την υπηρεσία τους. Την αμέσως επόμενη μέρα, με βάση τροπολογία που πέρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από μερικές εβδομάδες, ξεκινά πειθαρχική δίωξη εναντίον του συλληφθέντα, ανεξαρτήτως από το τι έγινε ή θα γίνει στη δίκη. Εφόσον η υπηρεσιακή προανάκριση στοιχειοθετήσει αδίκημα προς διερεύνηση, ξεκινά Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) και ο κατηγορούμενος τίθεται αυτομάτως σε αυτοδίκαιη αργία (απομάκρυνση από την υπηρεσία και στέρηση μεγάλου μέρους του μισθού του για πολύ καιρό). Ο κατηγορούμενος θα πρέπει να αποδείξει την αθωώτητά του και δικαστικά και υπηρεσιακά για να επανέλθει στην υπηρεσία. Στην πράξη πλέον, ο Παύλος είναι ένοχος για την υπηρεσία και θα πρέπει να αποδείξει την αθωώτητά του για να πάρει μισθό ή και για να έχει, έστω, δικαίωμα στη σύνταξη. Είναι ο περίφημος νόμος Μανιτάκη που διέλυσε το τεκμήριο της αθωώτητας και πήγε τα πράγματα πολλά χρόνια πίσω. Ο κατηγορούμενος, ουσιαστικά, κινδυνεύει με ολοκληρωτική διάλυση της ζωής του για τα επόμενα 5-10 χρόνια. (από σχόλιο συναδέλφου του)

Κι έτσι, με έναν ιδιωτικό υπάλληλο που φοβάται να διαμαρτυρηθεί για να μη χάσει τη δουλειά του – δυσεύρετη σήμερα σε κάθε περίπτωση – και έναν δημόσιο υπάλληλο που δεν θα τολμήσει οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να θεωρηθεί ‘εκτός νόμου’ υπό το φόβο της απόλυσης, το Κράτος φροντίζει να διατηρεί τη θέση του και το λαό υπόδουλο.

Οι ντόπιοι υπαλληλίσκοι του Διθνούς Οικονομικού Φασισμού ( Τρόικα, Διεθνές Τραπεζικό σύστημα, Πολυεθνικές ) κάνουν λοιπόν καλά την «δουλειά» τους. Εμείς ?

Εμείς δεν έχουμε και πολλές επιλογές ! Ή θα λουμόξει ( κάτσει ήσυχα) ο καθένας στην γωνίτσα του, προσπαθώντας έτσι να περισώσει ότι του απέμεινε από τη ζωούλα του , φυτοζωώντας με τα ψίχουλα που θα του πετάει το σύστημα, και θα σέρνεται έτσι δ ούλος ανάμεσα σε δούλους, ελπίζοντας ότι ίσως μια μέρα ο «κόσμος»  θα επαναστατήσει …»όταν δεν  θα ‘χει πια τίποτα να χάσει παρά τις αλυσίδες του «….

( Δυστυχώς για όλους μας αυτό το «αργό βράσιμο του Βατράχου » και μακροχρόνιο θα είναι και δεν εφαρμόζεται ούτε ισόποσα ούτε ταυτόχρονα σε όλους…)

΄Η ?

΄Η θα αποφασίσει επιτέλους να σταματήσει να «επιβιώνει» εις βάρος των παιδιών του και των μελλοντικών γενιών,  θα σταματήσει να περιμένει να γίνει «κάτι» , «κάποτε», «από κάποιους άλλους» … θα αυτοοργανωθεί μαζί με τα ταξικά του αδέλφια κι όλοι μαζί θα ξαναπάρουν την ζωή τους πίσω !

Στην τελική, υπάρχει και το γνωστό ανέκδοτο { μ’ εκείνον που αρπάζοντας το πιρούνι , άρχισε να τρυπάει το δέρμα του – λίγο πριν οδηγηθεί στο καζάνι – φωνάζοντας: » εμένα, ρε κερατάδες, τύμπανο δεν θα με κάνετε !!!»}

Φυσικά μ’ αυτό δεν υποστηρίζουμε ατομικές, ιδωτικές ή αυτοκτονικές λύσεις .

Τί θα κάνει τελικά «το πειραματόζωο ο Έλληνας » ? Εκείνος που κάποτε κάποιοι είπαν πως οι ήρωες πολεμούν σαν κι’ αυτόν ?

Η ιστορία θα το δείξει !

Έτσι κι αλλιώς ( θέλοντας ή μη ) ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ !

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ !!!

**********************************************************************************

***********

αντωνόπουλοςΗ σύλληψη του αριστερού συνδικαλιστή έγινε πριν την έναρξη της διαδήλωσης κατά της κυβέρνησης και της Ε.Ε. που είχαν καλέσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες οργανώσεις της Αριστεράς στα Προπύλαια

Αναβλήθηκε για αύριο Παρασκευή στις 10 το πρωί η εκδίκαση της υπόθεσης του Παύλου Αντωνόπουλου, μέλους της ΑΔΕΔΥ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που διώχθηκε, επειδή συμμετείχε σε προσυγκέντρωση κατά της κυβέρνησης και της Ε.Ε στα Προπύλαια, την Τετάρτη
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της δίωξης του συνδικαλιστή πραγματοποιήθηκε στην Ευελπίδων μετά από κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ, το πρωί της Πέμπτης, με τη συμμετοχή εκατοντάδες αλληλέγγυων στον συλληφθέντα, οι οποίοι ωστόσο απωθήθηκαν με βία από δυνάμεις των ΜΑΤ. Επιπλέον, η ΑΔΕΔΥ είχε κηρύξει στάση εργασίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αναίτια, όπως αναφέρει, σύλληψη του μέλους της, από τις 11:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.

Πολιτική δίωξη

Η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για πολιτική δίωξη και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «καταφεύγει σε κατασταλτική βία, για να φιμώσει κάθε φωνή αντίστασης και για να συνεχίσει την πολιτική εξαθλίωσης του λαού που απαιτεί η ΕΕ και το ΔΝΤ».
Όπως τονίζει, η απόφαση απαγόρευσης των συγκεντρώσεων, λόγω των εκδηλώσεων για την ελληνική προεδρία, παραβαίνει στοιχειώδη συνταγματικά δικαιώματα.
ΠΗΓΗ/ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ:
daskalosfoto: Marios Lolos
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα alfavita.gr η δίκη αναβάλλεται για αύριο Παρασκευή 10/1/2013 στις 8:30 το πρωί.
******************************************************************************
Ξύλο και χημικά στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για Π. Αντωνόπουλο
από Τέρμα η απάθεια 13:27, Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014ΜΑΤ – ΒΙΑ – ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

D18Μεταφέρω από τους 105,5 »στο κόκκινο» : Χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ η σημερινή συγκέντρωση αλληλεγγύης στον χθεσινό συλληφθέντα Παύλο Αντωνόπουλο. Τραυματίστηκαν κάμποσοι μεταξύ των οποίων και ο Πέτρος Κωσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Δεν γνωρίζω περισσότερα για το ποιόν του κύριου Αντωνόπουλου ο οποίος είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, όποιος-α ξέρει περισότερα ας γράψει).

Επίσης, πέσιμο των ΜΑΤ έγινε και σε άλλη μια συγκέντρωση σήμερα για την οποία δεν άκουσα καλά. Όποιος ξέρει ας γράψει.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ

1510304
Ένταση και 15 προσαγωγές στη συγκέντρωση των σχολικών φυλάκων
από Τάκης 13:59, Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Οι μπάτσοι την πέσαν και στους σχολικούς φύλακες. 15 προσαγωγές.

ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ
1510313
ελεύθερος και δίκη αύριο
από ς 14:08, Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014
Ελεύθερος και η δίκη ορίστηκε για αύριο πρωί.
1510314
Μάλλον
από @ 14:10, Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

αναφέρεσαι στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια της ευελπίδων, όπου πέρναγε απο εισαγγελέα και ανακριτή ο χθεσινός συλληφθέντας της πορείας. Τον μαζέψανε πάνω στην ένταση στα προπύλαια και οι κατηγορίες είναι αντίσταση κατά της αρχής και συμμετοχή σε απαγορευμένη πορεία. Για την άλλη συγκέντρωση είναι αυτή που έκαναν το πρωί οι σχολικοί φύλακες έξω απο το υπουργείο μεταρρύθμισης στην β.σοφίας. Τους την έπεσαν τα ΜΑΤ με φυσουνιές κλπ

1510315
ο σύντροφος Παύλος Αντωνόπουλος…
από συνάδελφος… 14:14, Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ο Παύλος Αντωνόπουλος είναι μέλος του ΝΑΡ. Στο κίνημα από την περίοδο της δικτατορίας. Καθηγητής βιολόγος, διδάσκει σε Λύκειο στον Ταύρο. Πρόεδρος της Ε’ ΕΛΜΕ Αθήνας, όπου οι Παρεμβάσεις έχουν απόλυτη πλειοψηφία. Παλαιότερα μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ. Στηρίζει τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας που γίνονται στην Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης.

1510316
Μόνο ξύλο
από Ξυλοκόπος 14:27, Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Οι μπλέδες είχαν αποκλείσει την είσοδο του κτηρίου 7, εμποδίζοντας να μπουν αλληλέγγυοι που δεν είχαν μπει ήδη, προφασιζόμενοι ότι η αίθουσα ήταν φίσκα (κάτι που δεν ίσχυε). Έλεγαν ότι είναι εντολή του προέδρου. Ο κόσμος είχε άλλη γνώμη και επιχείρησε να μπει στο κτήριο. Εκεί πέσαν κάτι σπρωξίδια, λίγες ασπιδιές, κλωτσιές και 1-2 γκλοπιές (μία εξ αυτών βρήκε τον Κωνσταντίνου), όχι χημικά, όμως. Οι μπάτσοι δε ρίχνουν χημικά στα δικαστήρια γιατί έχουν φάει κράξιμο από δικαστές και εισαγγελείς μέχρι το διοικητή της φρουράς των δικαστηρίων. Μετά από λίγο τα πνεύματα ψιλοηρέμησαν, συνεχίστηκαν οι διαπραγματεύσεις κι ο αξιωματικός έλεγε ότι συνεννοείται με τον πρόεδρο για να μπει ο κόσμος μέσα… Απλά περίμενε ενισχύσεις αφού λίγο μετά έσκασε και 2η διμοιρία μπλε. Μετά από λίγο ο συλληφθέντας βγήκε (πήρε αναβολή για αύριο) και το πράμα τέλειωσε εκεί (μετά από λίγο έσκασε και χακί διμοιρία). Έγινε και μανούρα με ένα δικηγόρο που τους έκραξε και πήγαν να τον συλλάβουν αλλά ο κόσμος επενέβη δυναμικά και άμεσα και δεν τον πείραξαν. Γενικά τίποτα το τρομερό για ΕΛ.ΑΣ., απλά το θέμα είναι ότι το σκηνικό έγινε στο κεφαλόσκαλο, οπότε δεν ήθελε και πολύ να γίνει καμιά μανούρα στα σκαλιά και να χτυπήσει κανένας σοβαρά σε κανα κεφάλι και να τρέχουμε…

1510317
Σχολικοί φρουροί
από ΒαρατεΜας 14:30, Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014
βαράτε μας να τελειώνετε …

Χτυπήθηκαν και οι σχολικοί φρουροί σήμερα στο Υπ.Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Ψάχνουν άραγε την πόρτα εξόδου στα αντανακλαστικά του κινήματος; Ο δε Αλέξης πήγε να πάρει το χρίσμα από το άλλο μαγαζί της ΕνΕσΈϊ στην Ισταμπούλ

Η τρομοκρατία του κράτους είναι διάχυτη αλλά η απάντηση δεν είναι ένα άλλο τρομοκρατικό κράτος

Advertisements
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: