Αρχική > Ανακοινώσεις, Δράσεις, Επικαιρότητα - σχολιασμός, Καλέσματα, Πολυμέσα, Ψηφίσματα > ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΣΑ! ~ αντιφασιστική συγκέντρωση στα Προπύλαια, Σάββατο 30/11/2013 στις 4 μ.μ.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΣΑ! ~ αντιφασιστική συγκέντρωση στα Προπύλαια, Σάββατο 30/11/2013 στις 4 μ.μ.

Νοέμβριος 24, 2013 Σχολιάστε Go to comments

αντιφα

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 30/11- ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΣΙΣΤΩΝ
από ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΙΚ 19:28, Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013
θεματικές: Αντιφασισμός / Αντιεθνικισμός / Αντιρατσισμός

    Οι χρυσαυγίτες για πρώτη φορά καλούν σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα – Αντιφασιστικό συλλαλητήριο την ίδια ώρα

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής προκαλούν ευθέως τον λαό και ολόκληρη την κοινωνία. Καλούν για πρώτη φορά συγκέντρωση στον ιστορικό χώρο της πλατείας Συντάγματος το ερχόμενο Σάββατο 30 Νοέμβρη.

Σε έναν χώρο ποτισμένο με ιστορία, αίμα και αγώνες για ελευθερία, πραγματική δημοκρατία, κοινωνική απελευθέρωση, οι νεοναζί θέλουν να τον βεβηλώσουν για να διεκδικήσουν την απελευθέρωση του Φύρερ τους, Μιχαλολιάκου και των άλλων προφυλακισμένων νεοναζί. 2.5 μήνες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «Ο αντιφασιστικός συντονισμός επιτροπών, συλλογικοτήτων, πρωτοβουλιών Αθήνας-Πειραιά καλεί τα κόμματα και τους φορείς της Αριστεράς και του κινήματος, τις αντιφασιστικές επιτροπές και συλλογικότητες, κάθε πολίτη που θέλει να μπορεί να σκέφτεται ελεύθερα, σε μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση το Σάββατο 30 Νοέμβρη στα Προπύλαια στις 4μμ»

«Λόγω της αντιφασιστικής συγκέντρωσης αναβάλλουμε την προγραμματισμένη για εκείνη την μέρα παναττική συνέλευση αντιφασιστικών επιτροπών και συλλογικοτήτων που τελικά θα γίνει 1 βδομάδα μετά το Σάββατο 7 Δεκέμβρη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας(πρώην ΑΣΟΕΕ) στις 1μμ».
Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής προκαλούν ευθέως τον λαό και ολόκληρη την κοινωνία.

Καλούν για πρώτη φορά συγκέντρωση στον ιστορικό χώρο της πλατείας Συντάγματος το ερχόμενο Σάββατο 30 Νοέμβρη.

2.5 μήνες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Σε έναν χώρο ποτισμένο με ιστορία, αίμα και αγώνες για ελευθερία, πραγματική δημοκρατία, κοινωνική απελευθέρωση, οι Ναζί θέλουν να τον βεβηλώσουν για να διεκδικήσουν την απελευθέρωση του Φύρερ τους Μιχαλολιάκου και των άλλων προφυλακισμένων νεοναζί.

Δεν θα το επιτρέψουμε.

Οι γιοι, οι κόρες και τα εγγόνια των αγωνιστών της αντίστασης, του 114, του Πολυτεχνείου και οι σημερινοί αγωνιστές θα είμαστε εκεί.

Για να πεταχτούν οι Ναζί και οι ιδέες τους εκεί που πραγματικά ανήκουν: στα απόβλητα της ιστορίας.

Μόνο το εργατικό – λαϊκό – αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να σταματήσει το φασισμό.

Το έχει δείξει η ιστορία.

Το δείχνει όμως και η στάση των όψιμα «αντιφασιστών» της συγκυβέρνησης.

Που επιτρέπουν σε μια χαρακτηρισμένη – από πόρισμα αντιεισαγγελέα του Άρειου Πάγου – εγκληματική οργάνωση να διαδηλώνει απέναντι από τη Βουλή, στην οποία ονειρεύεται να μπει με τανκς.

Ο αντιφασιστικός συντονισμός επιτροπών, συλλογικοτήτων, πρωτοβουλιών Αθήνας-Πειραιά καλεί τα κόμματα και τους φορείς της Αριστεράς και του κινήματος, τις αντιφασιστικές επιτροπές και συλλογικότητες, κάθε πολίτη που θέλει να μπορεί να σκέφτεται ελεύθερα, σε μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση το Σάββατο 30 Νοέμβρη στα Προπύλαια στις 4μμ

Λόγω της αντιφασιστικής συγκέντρωσης αναβάλλουμε την προγραμματισμένη για εκείνη την μέρα παναττική συνέλευση αντιφασιστικών επιτροπών και συλλογικοτήτων που τελικά θα γίνει 1 βδομάδα μετά το Σάββατο 7 Δεκέμβρη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας(πρώην ΑΣΟΕΕ) στις 1μμ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ-ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ

http://antifasistikossyntonismos.blogspot.gr/2013/11/30.html

https://www.facebook.com/events/229751813868357/?source=1

******************************************************************************************************************

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ : Αντί σχολίου , υιοθετούμε και αναδημοσιεύουμε τα δύο παρακάτω σχόλια συναγωνιστών .Επίσης παραπέμπουμε κάθε ενδιαφερόμενο-η στο σχετικό μας ψήφισμα :

Ψήφισμα Α.Σ.Λ. : ” Ποτέ ξανά φασισμός ! Πόλεμος στον πόλεμο των αφεντικών ! “

https://plateiamolaon.wordpress.com/2013/10/28/%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1-%ce%b1-%cf%83-%ce%bb-%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%ad-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%ac-%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5/

***********************************************************************

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Olympia Georga   Στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι; Το επόμενο Σάββατο 30/11 η Χρυσή Αυγή οργανώνει συγκέντρωση στο Σύνταγμα ενάντια στις προφυλακίσεις και τη «σκευωρία».Είναι η πρώτη κεντρική συγκέντρωση που επιχειρούν μετά τις φυλακίσεις.Εν τω μεταξύ,ο Μιχαλολιάκος έκανε αίτηση αποφυλάκισης. Ο Αντιφασιστικός Συντονισμός ανακοίνωσε συγκέντρωση την ίδια μέρα στις 4 στα Προπύλαια. Νομίζω η εξέλιξη θα είναι πανομοιότυπη με όλες τις προηγούμενες φορές που επιχειρήθηκε κάτι τέτοιο.Η αστυνομία θα εμποδίσει την πρόσβαση στο Σύνταγμα.Το ξέρουμε όλοι αυτό. Αν η στόχευση είναι-που κατά τη γνώμη μου αυτή πρέπει αν είναι- η ματαίωση της φασιστοσύναξης,καλείς σε αντισυγκέντρωση στο Σύνταγμα,ώρες πριν.

**************************************************************************

John Kaps

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΖΥΜΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΑΦΟΡΙΚΗΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ. Δε βαρεθήκατε τους συμβολισμούς; Αν η αντισυγκέντρωση έχει νόημα είναι για να ματαιώσει τη φασιστοσύναξη στο Σύνταγμα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο κάλεσμα ώρες πριν, όπως σωστά γράφει η Ολυμπία. Το να πάμε να κάνουμε πάλι «ζύμωση» με τους μπάτσους έχει καμιά αξία; Ξέρω, ξέρω, η «καταγραφή». Πφφφ ! Όχι, όχι, όχι. Για μια φορά όχι. Δε θα κατέβω αυτή τη φορά. Φτάνει η «καταγραφή», φτάνουν κι οι «συμβολισμοί». Να είναι μόνοι 500 φασίστες περικυκλωμένοι απ’τους μπάτσους, δε θα πάω να τους κάνω κερκίδα και να ζυμωθώ με τους μπάτσους. Ή συγκρουσιακή αντιδιαδήλωση ανακατάληψης του χώρου ή πιο εφικτά για τους περισσότερους/ες συγκέντρωση ώρες πριν για κατάληψη του χώρου.

Υ.Γ.2 Και μια που είπε «χαλάζι» η Ολυμπία, συνειρμικά και «άσχετα» μου ήρθε πάλι αυτό το εφηβικό :

ΠΗΓΗ/ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ:

https://gutneffntqonah7l.onion.to/front.php3?lang=el&article_id=1502912

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: