Αρχική > Ανακοινώσεις, Δράσεις, Επικαιρότητα - σχολιασμός > Νέες προσαγωγές αντιφασιστών: Συνεχίζεται μεθοδικά το μαζικό φακέλωμα

Νέες προσαγωγές αντιφασιστών: Συνεχίζεται μεθοδικά το μαζικό φακέλωμα

Οκτώβριος 19, 2013 Σχολιάστε Go to comments

Αττική: προσαγωγές αντιφασιστών
από ζαρατούστρα 13:14, Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013
θεματικές: Κρατική καταστολή – Κοινωνικός έλεγχος \ Αντιφασισμός / Αντιεθνικισμός / Αντιρατσισμός

από επικοινωνία με σύντροφο, προσαγωγές στην αττική

από επικοινωνία με σύντροφο, τώρα στην αττική, κλούβες προσαγάγουν κόσμο που προπαγανδίζει τη μεγάλη αντιφα διαδήλωση στις 26/10

επιπλέον ενημέρωση
από . 15:30, Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

προσήχθησαν 5 αντιφασίστες στον σταθμό Αττική στην Λιοσίων, μέλη του Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας – Πειραιά, οι οποίοι προπαγάνδιζαν (μοίραζαν κείμενα) την αντιφασιστική διαδήλωση που θα λάβει χώρα το Σάββατο 26/10 στον Αγ. Παντελεήμονα.

Όποιος γνωρίζει περισσότερα ας ενημερώσει.

ελεύθεροι όλοι
από @ 16:15, Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Διευκρινιστικά προσήχθησαν 6 αντιφασίστες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Α.Τ. Ομονοίας. Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 5 από τους 6 μετά από λίγη ώρα και κρατήθηκε ο έκτος ο οποίος ήταν μετανάστης με τη δικαιολογία να γίνει έλεγχος στα χαρτιά του. Υστερα από μισή ώρα αφότου αφέθηκαν ελεύθεροι οι 5 αντιφασίστες, αφέθηκε ελεύθερος και ο έκτος.

τους ναζίδες που μοίραζαν το πρωί στην Ομόνοια όμως δεν τους πείραξαν…
από @ 16:33, Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Το πρωί μοίραζαν οι ναζί της γνωστής συμμορίας κείμενα ότι η ναζιστική συμμορία τους θα μείνει για πάντα… στην Ομόνοια και στους γύρω δρόμους. Μια κουστοδία φουσκωτών και μη.

Οι μπάτσοι φυσικά άφαντοι και οι δολοφόνοι ανενόχλητοι όπως πάντα να τρομοκρατούν μετανάστες και περαστικούς που αρνιόντουσαν να πάρουν τις μαλακίες τους.

Μην υπάρχουν αυταπάτες το κράτος δεν πρόκειται να πειράξει τα παιδιά του, απλά ξέφυγαν λίγο από τον έλεγχο και τώρα πάει να τα επαναφέρει, η σοβαρή ΧΑ που έλεγαν κάποιοι… Ήδη κινήσεις έχουν γίνει προς αυτή την κατεύθυνση.

Στο ΑΡΤ του Καρατζαφέρη άρχισαν να εμφανίζονται στα στασίδια οι συμμορίτες ναζίδες, και το κανάλι που τους παίζει συνέχεια το Κοντρα, από βδομάδα βγάζει εφημερίδα… τη στιγμή που εφημερίδες κλείνουν γιατί δεν τα βγάζουν πέρα στα έξοδα, με απλήρωτους τους εργαζόμενους κάποιοι επιχειρηματίες τα χώνουν χοντρά για να ξεπλήνουν τους ναζίδες.

ενημέρωση από προσαγωγές στην αττική
από .. 16:56, Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ενημέρωση από προσαγωγές στην αττική.

είμαι μια από τις αντιφασίστριες που πρσήχθησαν στο σταθμό αττική.

τα πράγματα έγιναν ως εξής:

ήμαστε 5 άτομα και πηγαίναμε προς την αδμήτου όπου είχαμε ραντεβού με άλλα μέλη

του αντιφασιστικού συντονισμού αθήνας-πειραιά για να πάμε στη λαική στη μιχαήλ βόδα

και να κάνουμε εξόρμηση για την αντιφασιστική στον άγιο παντελεήμονα στις 26 του μήνα. μαζί μας είχαμε ένα κουβά για αφισσοκόληση και προκηρύξεις.

έξω από το σταθμό μας σταμάτησαν ΔΙΑΣ και αφού μας έκαναν έλεγχο μας είπαν πως έπρεπε να πάμε στο τμήμα γιατί είχαν λέει κεντρική εντολή να προσαγάγουν όποιον μοίραζε φυλλάδια. μάλιστα «εξέτασαν τα φυλλάδια μήπως αυτά λόγω του συνθήματος ή της φωτο τους προκαλούν βίαιες ενεργειες…..΄»

επίσης να πω πως όλη η λιοσίων ήταν τίγκα χρυσαυγίτικα τρικάκια και οι μπάτσοι μας έλεγαν πως για τους χρυσαυγλιτες είχαν και καλά»κινητοποιηθεί». βέβαια δε πείραξαν κανένα φασίστα που σήμερα όλη μέρα γυρνάνε με μηχανάκια και γεμίζουν όλη την αθήνα με τα σκουπίδια τους. αντίθετα βάλανε εμάς σε κλούβα και μας πήγαν στην ομόνοια. δε μας ανέβασαν στο τμήμα. μας έκαναν ¨»έλεγχο στοιχείων» μέσα στη κλούβα και μας άφησαν.

φυσικά κατευθυνθήκαμε αμέσως στη μιχαήλ βόδα όπου και ξεκινήσαμε την εξόρμηση. ήμαστε σύνολο 40 άτομα. το μοίρασμα πήγαινε καλά μέχρι που φτάσαμε στη Μελετίου. εκεί ο γνωστός χρυσαυγίτης, «πρόεδρος της δήθεν επιτροπής κατοίκων, Γιαννάτος μαζί με δυο -τρεία ακόμη άτομα μας έκαναν επίθεση, βρίζοντας και προκαλώντας. φυσικά τους απαντήσαμε και δημιουργήθηκε ένταση. είναι πραγματικό απίστευτο το θράσσος τους. ήταν 4 και ήμαστε 40. ωστόσο υστερίαζαν τόσο πολύ που έφτασαν στο σημείο τους μπάτσους που ήταν έξω από το τμήμα να  προσαγάγουν τον Γιαννάτο.

αυτά. και για να μη ξεχνιόμαστε.. δε τρομοκρατούμαστε. θα είμαστε στο δρόμο για όσο χρειαστεί ενάντια σε μπάτσους σε ναζί.

Απειλές της λεγόμενης «Επιτροπή κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα» κατά μελών του Αντιφασιστικού Σ
από @ntifa 18:27, Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

…..

Απειλές της λεγόμενης «Επιτροπή κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα» κατά μελών του Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας-Πειραιά

Η «αγανακτισμένη» επιτροπή κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα, μαζί με τον γνωστό χρυσαυγίτη και αυτοαποκαλούμενο πρόεδρο της, Σπύρο Γιαννέτο, απειλούν τα μέλη του Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας-Πειραιά, κατα τη διάρκεια εξόρμησης με ενημερωτικό υλικό στη γειτονιά.

http://antinazizone.blogspot.gr/

Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

1378741_725601314120539_1074041805_n
Εξαιρετικές στιγμές ζήσαμε καμια πεμηνταριά σύντροφοι του Αντιφασιστικού Συντονισμού στην σημερινή πρωϊνή εξόρμηση του Αγίου Παντελεήμονα. Παρότι η μέρα άνοιξε με προσαγωγές 6 αντιφασιστών, στις 12 το μεσημέρι, που είχαν αποκοπεί από τους υπόλοιπους της ομάδας. Η αιτιολογία ήταν πως γίνεται έλεγχος σε όποιους “φέρουν φυλλάδια”, καθώς γίνονται “ρίψεις φυλλαδίων” από μέλη της Χρυσής Αυγής. Αφού έγιναν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στη ΓΑΔΑ και στο ΑΤ Ομονοίας, οι υπόλοιποι δεν μασήσαμε και ξεκινήσαμε την εξόρμηση με μοίρασμα φυλλαδίων και αφισοκόλληση σε όλο το μήκος της Λαικής Αγοράς της Μιχαήλ Βόδα. Με το που ξεκινήσαμε την εξόρμηση οι σύντροφοι αφέθηκαν ελεύθεροι και ήρθαν και μας βρήκαν στη Λαϊκή. Μοιράσαμε χιλιάδες φυλλάδια σε ντόπιους και μετανάστες, η αποδοχή από πολύ κόσμο ήταν ενθουσιώδης και δεν βρέθηκε ούτε ένας φασίστας να μας την πει. Στο τέλος της λαϊκής, στη γωνία Βόδα και Πιπίνου, 20 μέτρα από το τοπικό ΑΤ, εμφανίστηκε ο γνωστός φασιστο-κάτοικος Γιαννάτος, “απειλώντας” μαζί με 2-3 άλλους χρυσαυγιταγανακτισμένους εμάς τους 50. Απαντήσαμε σε άπταιστα γαλλικά, αλλά και με συνθήματα “ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ” και “Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ”, κ.λ.π. Το εκπληκτικό ήταν ότι σταματήσανε 2-3 γυναίκες περαστικές από τη λαϊκή με τα καροτσάκια τους και αρχίσανε να βρίζουν το Γιαννάτο “Αλήτη, μας έχεις φάει την ψυχή τόσα χρόνια” κ.λ.π. Όταν τα πράγματα άρχισαν να σκουραίνουν ιδιαίτερα για το Γιαννάτο, οι ένστολοι φίλοι από το τμήμα του ΑΤ, ήρθαν και τον πήραν καροτσηδόν (βλέπε σχετική φωτό) για να αποφύγει τα χειρότερα. Η εξόρμηση συνεχίστηκε με συνθήματα, φυλλάδια και αφισοκόλληση για αρκετή ώρα ακόμα και έληξε αισίως κατά τις 3 μ.μ. Συμπερασματικά: Ο φασισμός δεν περνάει ούτε στον Άγιο, ούτε πουθενά. Όλοι αύριο Κυριακή στην πλατεία του Αγίου, στις 12 το μεσημέρι στο παιδικό θέατρο του Νέου Κόσμου. Και το επόμενο Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι στην Αντιφασιστική Συγκέντρωση στη Βικτώρια και την Πορεία στον Παντελεήμονα.
Θανάσης Κούρκουλας

************

ΠΗΓΗ/ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ:

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1498380

Advertisements
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: